S. Ciptosuwarso - Palaran Sinom Kandha Purna

  • Singer: S. Ciptosuwarso
  • Album: Palaran Sinom Kandha Purna
  • Size MP3 rar: 1884 mb | Size APE/FLAC rar: 1549 mb
  • Label: Kusuma Recording ‎– KGD 036
    Type: Cassette, C60
    Country: Indonesia
    Date of released: 1990
    Category: Folk, World, & Country
    Style: Gamelan
  • Rating: 3.8/5
  • Votes: 523
  • Format: MP3 FLAC ASF AC3 VOX MOD DTS ADX AIFF
S. Ciptosuwarso - Palaran Sinom Kandha Purna

Download S. Ciptosuwarso - Palaran Sinom Kandha Purna FREE

Tracklist

A1 Grimingan Gender Pl.6. Palaran Sinom Waosan Pl.6. 3 Pada Suwuk 6:25
A2 Palaran Sinom Wenikenya Sl.9. 4 Pada, Sinom Grandel Sl.9. 2 Pada Suwuk 15:23
A3 Palaran Sinom Logondhang Pl.br. 3 Pada 8:17
B1 Bawa Sekar Langen Asmara Dawah Ldr. Hanoraga Suwuk 10:20
B2 Pathet Jingking Ayak-ayak Gadhung Mlati Dados Srepeg Mawi Palaran Dhandhanggula Tlutur Miwah Dhandhanggula Temanten Anyar Sl.9 18:29

Credits

  • Conductor [Pimpinan] – S. Ciptosuwarso*
  • Gamelan – Riris - Raras - Irama*
  • Vocals [Pesinden] – Nyi Ngatirah, Nyi Supadmi, Nyi Tantinah*